Friday, July 30, 2010

Hadiah GA tuk korang

SCROLL BAWAH UNTUK NEW ENTRY
~STICKY NOTE~



cute kan?


like it?



salam...aku malas nk sorok2 GA yg aku akan bg neh klu korang nk sila la join GA aku syaratnye ade kt SINI ye...so klu korang nk GA yg aku da sediakan neh just klik SINI sila ikot arahan yg diberi.....kekekekekekeke

10 comments:

zaikulim said...

wow..banyaknyer hadiah....

zai nak satu leh..he..he..

Eija said...

boleh jek asalkan juin GA dan ikot syarat yerrr

SYAZA said...

cute!!
nak jugerrrr....hehehehks

Tomato Gurl's Life said...

wah cantiknye adiah GA eija wat...
cute sgt..i like..
cik tom nak join la..

tiefazatie said...

adoi la..cumil bangat..ifa nak sis..hihi..=p

NaDic said...

wha.. comel nyer semua.. suka2.. haha.. ^_^ harap2 bertuah.. ngee~ mesti suka kumpul accesories jugak kan.. ^_^

alawiah raji said...

sgt2 la lawa....sy pun nak join lah kalu mcm ni

zaikulim said...

zai minat ler pen pink tu sweet jer...

::Mamalyna:: said...

wah cantik2nyer... geram! harap2 ada rezeki kat sini..fuh2..heheh

alawiah raji said...

tu la...harap ada la rezeki kan