Sunday, June 13, 2010

Minat Baru Aku


salam ahad....aku neh skang tetibe je berminat tuk wat kraftangan le...aku tgk blog kawan aku yg suke wat fabric felt leh ke aku nk wat ek dgn tangan aku yg mcm kayu neh huuuuu...aku neh mmg suke wat benda yg cantik2 neh..aku ade gak wat gubahan hantaran tuk kawan2 aku dorang sume ckp cantik lorrrr...makeup jek aku xberape nk pandai sgt tp bleh la sket2 nk blending colour tuh aku xpandai huuuu aku xde blajar dr sesape cume tgk2 jek owg buat...setakat makeup tuk bertunang tu bleh le...tp aku wat tuk kawan2 jek nk amik upah ishhh! xberani wehhh..neh dtg la minat baru aku nk cuba2 jugak le..nk beli bahan2 nk wat fabric felt nant tp nk kena cr rujukan dulu...doakan aku berjaya menbuat sesuatu ok..hahahahahahaha!!


p/s: credit to hazreen pinjam gambar ek

4 comments:

Cik Ubi said...

watla spender llaki..hek3..gubah2 cket..

saje bergurau..jgn mare

Eija said...

wah!!!

cik shabah said...

sama ngan kita..ske meng-gubah ape2 je tg d-rasakan bleh d-gubah.i like!

mrs.JamaL said...

ok la tu..mcm aku ni langsung x kreatif

yang u ni i punye add ker..nt bagi yahoo..i post kat situ..
k