Tuesday, August 10, 2010

pemenang GA dr mieza

salam...seperti yg aku janjikan neh adelah senarai member2 yg join GA yg aku buat antaranye ialah :
  1. Tiefazati
  2. Miza Yusof
  3. Zai Kulim
  4. Tomato Gurl Life
  5. Bunga
  6. Alawiah Raji
  7. Nadic
  8. Suzie Rahman
  9. Nadya
  10. Mamalyna
  11. Zahirah
  12. Nadiah
neh le antara yg join tp xsemua pemenang k...berdasarkan yg aku tgk ade 6 orang aku pilih....dorang neh mmg pengomen tegar aku....terima kaseh aku ucapkan pada semua yg join GA aku neh lain2 kali aku akan buat GA yg best2 ag....jgn putus asa ok byk lagi yg aku nk bg kt korang nanti....so neh la antara 6 orang yg aku pilih tu JENGG...JENGGG..JENGGG......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Tiefazatie

Alawiah Raji

Zai Kulim

Tomato Gurl

Nadic

Mamalyna

neh la die pemenangnyer....huhuhuhuhuhu pada menang tu sila la emailkan add korang kt aku beserta num hp okeh nur_mieza80@yahoo.com siape cepat die dpt dulu ga aku uhuhuuhuhu tinggal nk tulis name dgn add korang jek neh huhuhuhuhuh

SELAMAT BERPUASA PADA SEMUA UMAT ISLAM
POSE...JGN XPOSE EHEEEEE

13 comments:

tiefazatie said...

wah2!!tq sis..ifa email skg gak..hihi

tiefazatie said...

entry khas utk kak mieza..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/08/tq-kak-mieza.html

tq kak!

Eija said...

mekaseh ifa

Eija said...

xde pon email ifa

tiefazatie said...

sama2 kak..insyaallah akn terus singgah blog akak..=)

Tomato Gurl's Life said...

salam eija...thanks..ni first time menang..huhu...da email ads n no hp kat email eija...hehe..

ifa: thanks dear inform me :)

tiefazatie said...

aik?ifa dh email..nie email ifa gune..pinkteddy84@gmail.com

Eija said...

ok2 bru masuk ifa

tiefazatie said...

alhamdullilah..nasib baek ade..hihi..tq kak..=)

NaDic said...

sy dah email jugak.. icepink87@yahoo.com
thanks tau.. suka btol menang ni.. hehe.. ^_^

NaDic said...

sis mieza.. sy ader entry utk sis jugak.. hehe.. meh la jenguk.. http://mawarpink.blogspot.com/2010/08/today-is-my-lucky-day-100810.html
thanks tau

alawiah raji said...

alahai sukanya menang
saya pun dah email awk
alawiah_83@yahoo.com

saya ada buat entry utk awk jugak
http://luahansanubarihati.blogspot.com/2010/08/rezeki-pagi-1ramadan.html

nadiah said...

Salam ramadhan,tahniah buat semua pemenang...